Så fick Elin hjälp med sina magproblem

Miljöterapeuten Elin är övertygad om att Lectinect Mage har gett henne ett mycket bättre liv.


– Magbesvären blev så småningom så stora att jag inte kunde ha några avtalade tider tidigt på dagen, säger Elin Monsen. Efter många år med en orolig, lös mage hade hon gett upp att bli helt bra.

– Jag hade stora problem med magen och fick ofta gå på toaletten, speciellt på morgonen. Därför var det svårt att ha några avtalade tider tidigt på dagen, säger Elin.

Märkbar skillnad redan efter 3 dagar

Efter många år av en allt mer krånglande mage hade Elin gett upp att bli helt bra.

– Då såg jag en annons på internet för Lectinect Mage och tänkte att jag inte hade något att förlora på att prova produkten. Men jag måste erkänna att jag inte hade så stor tilltro att det skulle fungera, säger hon.

För Elin tog det bara tre dagar innan hon började märka stor skillnad

«Nu fungerar magen helt normalt»

– Lectinect Mage har fått magen att fungera helt normalt. Jag har helt slutat tänka på problemen jag haft tidigare, och jag fruktar inte längre att ha några avtalade tider tidigt på dagen, säger en nöjd Elin.

Lectinect Mage har nu tillsatts kalcium, som bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt. Produkten innehåller fortfarande samma mängd fläder som tidigare.

– Ge det tid

Daglig användning sedan 2008 har inte bara övertygat henne om att Lectinect Mage faktiskt fungerar, utan produkten också har inneburit ett mycket bättre liv. Så här i efterhand är Elin glad att hon kom över annonsen och att hon bestämde sig för att prova produkten.

«Det är viktigt att prova det i ett par månader innan du bestämmer dig»

– Jag rekommenderar den här produkten eftersom den har hjälpt mig så mycket. Men jag tror att det är viktigt att komma ihåg att våra kroppar reagerar olika, och att det kan ta lite längre för Lectinect Mage att fungera för dig. Därför tycker jag att det är viktigt att prova det ett par månader innan man ger upp, avslutar hon.

Bra för magen

Matsmältningsenzymer hjälper kroppen att ta upp näringsämnen. Om kroppen inte har tillräckligt med dessa enzymer kan detta leda till magproblem som uppblåst mage, lös mage och hård mage..

Lectinect Mage innehåller kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion..

Bra för immunförsvaret

Lectinect Mage innehåller fläder som kan stödja immunförsvaret.

Fläder är historiskt känt för att vara bra för immunförsvaret. Vår egen forskning har dokumenterat att om man inaktiverar proteinerna i fläder så minskar även de biologiska egenskaperna. Därför har Lectinect utvecklat en unik process så att fläderbären förblir biologiskt aktiva i tablettform.

Gör som Elin och bli av med magbesvären du också! Nu kan du prova Lectinect Mage gratis* i 30 dagar.

INBJUDAN

Prova Lectinect Mage GRATIS * i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova Lectinect Mage GRATIS* i 30 dagar!