Många upplever av och till problem med magen. Är du en av dem?

Kortvariga magproblem kan ha många orsaker, och går ofta snabbt över. Trög mage, orolig mage, lös mage eller uppblåst mage är bland de vanligaste problemen. Vissa upplever det bara någon gång ibland, medan andra kämpar med upprepade magbesvär flera gånger i veckan eller dagligen.

Det finns många potentiella orsaker till magbesvär, och väldigt många kämpar med det. 2018 publicerade forskning.no en lång artikel om att det nödvändigtvis inte är farligt att ha magproblem, men att det är väldigt besvärligt. Nu är ämnet återigen väldigt aktuellt, och en miljon av den norska befolkningen uppskattas ha problem med magen. 

Matsmältningsenzymer hjälper kroppen att ta upp näring. Om kroppen inte har tillräckligt med dessa enzymer kan det leda till magproblem som uppblåst mage, lös mage och hård mage..

Camilla kämpade med uppblåst mage i många år. Det gick ut över självförtroendet..

Camilla kämpade med uppblåst mage, och det började även påverka hennes nattsömn. Hon är skeptisk till hälsokost, men provade ändå. Det visade sig bli lösningen på hennes magproblem.

– Jag hade problem med luft och obehag i magen i många år, säger Camilla Øverby från Arneberg, Norge. Hon hade periodvis alldeles för mycket luft i magen och tyckte att det var frustrerande att, som en annars relativt smal kvinna, se ut som om hon var gravid i 4-5:e månaden

«Fungerar ännu bättre för min mage»

– Det hela kom till sin sin spets när jag skulle på semester till soligare breddgrader, och inte ville gå runt i bikini. Det dämpade självförtroendet att behöva gå runt med en så stor mage, säger hon.

Det var efter att ha berättat för min svärmor om problemen som hon blev rekommenderad detta kosttillskott. Camilla som desperat letade efter en lösning på sina magproblem gav produkten en chans.

«Till min lättnad märkte jag snabbt en förbättring»

– Jag kunde knappt tro att det var sant. Men jag märkte förbättring redan efter 2 dagar. Till min lättnad försvann också “gravidmagen”. Jag ska ärligt erkänna att jag var skeptisk, men tänkte att det kunde inte skada att prova när en familjemedlem rekommenderade det, säger Camilla.

Camilla är i utgångspunkt kritisk till kosttillskott, men detta har hjälpt henne att få en mycket bättre vardag. Därför vill hon dela med sig av sin erfarenhet, och rekommenderar det till andra som har problem med magen.

Vad innehåller detta kosttillskott?

Produkten innehåller fläder med god biotillgänglighet och kalcium. Kalcium kan bidra till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt.

Matsmältningsenzymer spelar en viktig roll för kroppens förmåga att ta upp näringsämnen. Om kroppen inte har tillräckligt med sådana enzymer kan det orsaka vanliga matsmältningsproblem, som:

  • Luft i magen
  • Uppblåst mage
  • Hård mage
  • Lös mage
  • Orolig mage

Många kämpar med dagliga magbesvär, och det ses som en av de mest utbredda åkommorna bland den äldre delen av befolkningen. Nu kan lösningen finnas här.

Oddvar Øyangen hade uppblåst och besvärlig mage, men den är borta nu

Jag fick frågan om jag ville testa en ny version av Lectinect Mage, nu med kalcium utöver fläder. Jag tyckte det var värt ett försök och gick med i testet.

Jag har nu provat de nya tabletterna i 2 månader, och otroligt nog tycker jag att de är ännu bättre för min mage än de bra, äldre versionen av tabletterna. Dessutom upplever jag att de ger mig hjälp ännu snabbare.

Då är mitt val enkelt, jag vill gärna använda nya Lectinect Mage. Tack så mycket för ett bra hjälpmedel för min mage. Nu kan jag äta och dricka vad jag vill.

– Efter 30 år med “kärringråd och huskurer” hittade jag äntligen lösningen

Äntligen slut på 30 år av magproblem!

Jag har använt Lectinect Mage sedan 2008. Jag har haft problem med gasbildning ända sedan jag gick i gymnasiet. Jag kämpade också ganska mycket med trög mage, och har provat alla möjliga kostråd och huskurer för att bli av med magbesvären.

Efter att jag startat med Lectinect Mage så fungerar magen äntligen som den ska. Jag märkte snabbt en förbättring av besvären. Tar nu en tablett varje morgon, och det är stor skillnad på före och efter. Jag brukar säga att det är tiden “före och efter” Lectinect Mage för mig. Jag är ganska nöjd med att 30 år av magproblem är över. Rekommenderar Lectinect Mage till alla som orkar att lyssna!

Jag försöker äta sunt och varierat. Jag har varit blodgivare i hela mitt liv, där det är stränga krav kring medikamenter. Att kombinera Lectinect Mage med det är inget problem.

För Harriet Volden Pedersen var effekten omedelbar

Jag är väldigt glad för den hjälp Lectinect Mage gett mig i många år.

Efter 2 månaders användning tycker jag att de nya tabletterna fungerar ännu bättre för min mage. Jag märkte en positiv effekt redan efter ett par dagars användning.

Jag är därför mycket nöjd med nya Lectinect Mage. Det här är en produkt jag verkligen rekommenderar, men ha tålamod och ge den en chans att fungera över tid.

Kari Tjønn Skogen är kvitt magproblemen

Jag fick frågan om jag ville testa en ny version av Lectinect Mage, med kalcium utöver fläder. Jag tyckte det var värt försöket och gick med i testet.

Jag har nu provat de nya tabletterna i 2 månader, och otroligt nog tycker jag att de är ännu bättre för min mage än de bra, äldre versionen av tabletterna. Dessutom upplever jag att de ger mig hjälp ännu snabbare.

Då är mitt val enkelt, jag vill gärna använda nya Lectinect Mage. Tack så mycket för ett bra hjälpmedel för min mage. Nu kan jag äta och dricka vad jag vill

– Nu kan du få hjälp med magproblem!

Nu har Lectinect Mage blivit ännu bättre: vi har tillsatt kalcium – vilket bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion.

Matsmältningsenzymer spelar en viktig roll för kroppens förmåga att ta upp näring. Om kroppen inte har tillräckligt av dessa enzymer kan det orsaka vanliga magproblem som uppblåst mage, trög mage, hård mage och lös mage.

«Fläder kan stödja immunförsvaret»

– Fläder är allmänt känt som bra för hälsan och kan stödja immunförsvaret. Lectinect Mage innehåller fläder.

Fläder kan stödja immunförsvaret

Hundratals års användning och forskning har visat att det finns ett samband mellan fläder och det mänskliga immunförsvaret. Fläder är en viktig del av Lectinect Mage. Fläder är känt för att stödja vårt immunförsvar.

Vår egen forskning har dokumenterat att om man inaktiverar proteinerna i fläder så minskar även de biologiska egenskaperna. Därför har Lectinect utvecklat en unik process så att fläderbären förblir biologiskt aktiva i tablettform, och kan därför bäst möjligt stödja immunförsvaret.

Så kan du, som tusentals andra, också bli kvitt magbesvären

Lectinect Mage lanserades i Norge 2007 och blev snabbt en bästsäljare mot magproblem. Varje dag tar tusentals norrmän en eller två tabletter Lectinect Mage, och över 100 000 norrmän har redan beställt. 

Efter att produkten uppdaterades med kalcium har vi fått flera återkopplingar från nöjda kunder som säger att produkten har blivit ännu bättre – och fungerar snabbare.

Nu kan du också få hjälp mot magbesvär. Vi inbjuder dig att prova Lectinect Mage gratis* i hela 30 dagar!

INBJUDAN

Prova Lectinect Mage GRATIS * i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova Lectinect Mage GRATIS* i 30 dagar!