Camilla trotsade sin skepsis

OBEHAG I MAGEN: Camilla Øverby fick tips av svärmor


Camilla kämpade med mycket luft i magen, och det började påverka hennes nattsömn. Hon är skeptisk till hälsokost, men provade ändå. Det visade sig vara lösningen på hennes magproblem.

Det var efter att ha berättat för sin svärmor om sina obehag i magen som hon blev rekommenderad detta kosttillskott.

– Jag ska ärligt erkänna att jag var skeptisk, men bestämde mig ändå för att ge produkten en chans när en i familjen rekommenderade det, säger Camilla.

– Jag är i utgångspunkt kritisk till kosttillskott, men detta är en produkt jag varmt rekommenderar till andra.

Så vad innehåller detta kosttillskott?

Lectinect Mage innehåller kalcium – vilket bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt.

Matsmältningsenzymer spelar en viktig roll i kroppens förmåga att ta upp näring. Om kroppen inte har tillräckligt med sådana enzymer kan det orsaka obehag i magen.

Fläderbär är en viktig del av produkten. Fläderbär kan stödja immunsystemet. Lectinect i Bergen, Norge, har utvecklat en metod för att säkerställa att fläderbären är biologiskt aktiva, så att dessa bär kan stödja immunsystemet.

Lectinect Mage innehåller också vitamin A, som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor.  Tarmarnas insida är täckta med slemhinnor, och om dessa fungerar normalt är det bra för maghälsan.

Vitamin A bidrar också till immunsystemets normala funktion.

2-i-1 produkt för mage och immunsystem

För magen:

Produkten innehåller kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion, och kan därför bidra till god maghälsa. Dessutom innehåller det vitamin A, som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor.

För immunsystemet:

Innehåller fläderbär. Fläderbär kan stötta immunsystemet.  Dessutom innehåller produkten vitamin A som bidrar till immunsystemets normala funktion.

Gör som Camilla och få en god magkänsla du också! Nu kan du prova Lectinect Mage gratis* i 30 dagar.

INBJUDAN

Prova Lectinect Mage GRATIS * i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova Lectinect Mage GRATIS* i 30 dagar!