Camilla trotsade skepsisen och blev av med magbesvären

ALLFÖR MYCKET LUFT I MAGEN : Camilla Øverby hittade något som hjälpte


Camilla kämpade med mycket luft i magen, och det började påverka hennes nattsömn. Hon är skeptisk till hälsokost, men provade ändå. Det visade sig vara lösningen på hennes magproblem.

Jag hade problem med luft och obehag i magen i många år, säger Camilla Øverby från Arneberg, Norge. Hon hade periodvis alldeles för mycket luft i magen, och tyckte att det var frustrerande för en relativt smal kvinna att se ut som om hon var gravid i 4-5:e månaden.

«Det dämpade mitt självförtroende att se ut som om jag var gravid i 4-5:e månaden»

– Det hela kom till sin spets när jag skulle på solsemester, och inte ville gå runt i bikini. Det dämpade självförtroendet att behöva gå runt med en så stor mage, säger hon.

Svärmor hade lösningen

Det var efter att att ha berättat för sin svärmor om problemen som hon rekommenderades Lectinect Mage. Camilla letade desperat efter en lösning på sina magproblem och gav produkten en chans.

«Till min lättnad märkte jag snabb förbättring»

– Jag kunde knappt tro att det var sant. Men jag märkte förbättring redan efter 2 dagar. Som tur var hade “gravidmagen” också försvunnit. Jag ska ärligt erkänna att jag var skeptisk, men det kunde inte skada att testa när en familjemedlem rekommenderade det, säger Camilla.

Camilla är i utgångspunkt kritisk till hälsokost, men Lectinect Mage har hjälpt henne att få en mycket bättre vardag. Därför vill hon dela med sig av sin erfarenhet, och rekommenderar det till andra som har problem med magen.

«Till min lättnad märkte jag snabb bättring»

Matsmältningsenzymer hjälper kroppen att ta upp näringsämnen. Om kroppen inte har tillräckligt med dessa enzymer kan detta leda till magproblem som uppblåst mage, lös mage och hård mage.

Lectinect Mage innehåller kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion.

Bra för magen och immunförsvaret

Lectinect Mage innehåller fläder som kan stödja immunförsvaret. Fläder är historiskt känt för att vara bra för immunförsvaret.

Fläder är historiskt känt för att vara bra för immunförsvaret. Vår egen forskning har dokumenterat att om man inaktiverar proteinerna i fläder så minskar även de biologiska egenskaperna. Därför har Lectinect utvecklat en unik process så att fläderbären förblir biologiskt aktiva i tablettform.

Gör som Camilla och bli av med dina magproblem du också! Nu kan du prova Lectinect Mage gratis* i 30 dagar.

INBJUDAN

Prova Lectinect Mage GRATIS * i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova Lectinect Mage GRATIS* i 30 dagar!