Kundhistorier

ANVÄNDARE AV LECTINECT MAGE:

Över 100 000 norrmän har provat Lectinect Mage. Det kom ut på marknaden 2007 och blev snabbt en bästsäljare för maghälsa. Produkten har nu uppgraderats genom att vi tillsatt kalcium, som bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt. Det innehåller även fläder som kan stödja immunförsvaret. Feedbacken från användarna är mycket positiv.

Kari Tjønn Skogen, Notodden

– agerade efter lång tid med obehag i magen

I juni 2020 fick jag frågan om jag ville testa en ny version av produkten som förutom fläderbär även innehåller kalcium. Jag tyckte det var värt ett försök och gick med i testet.

Jag har nu provat de nya tabletterna i 2 månader, och otroligt nog tycker jag att de är ännu bättre för min mage än de gamla bra tabletterna. Dessutom upplever jag att de ger mig hjälp ännu snabbare.

Då är mitt val enkelt, jag vill gärna fortsätta använda nya Lectinect Mage. Tack så mycket för ett bra hjälpmedel för min mage. Nu kan jag äta och dricka vad jag vill.

Harriet Volden Pedersen, Svelvik:

– Ännu bättre för magen

Jag är väldigt glad för den hjälp Lectinect Mage gett mig i många år. I juni 2020 erbjöds jag att testa den nya versionen av Lectinect Mage, med kalcium utöver fläder.

Efter 2 månaders användning tycker jag att de nya tabletterna fungerar ännu bättre för min mage. Jag är därför mycket nöjd med nya Lectinect Mage. Det här är en produkt jag verkligen rekommenderar.

Camilla Øverby, Arneberg

trotsade sin skepsis

Det var efter att ha berättat för sin svärmor om sina obehag i magen som hon blev rekommenderad detta kosttillskott.

– Jag ska ärligt erkänna att jag var skeptisk, men bestämde mig ändå för att ge produkten en chans när en i familjen rekommenderade det, säger Camilla.

Jag är i utgångspunkt kritisk till kosttillskott, men detta är en produkt jag varmt rekommenderar till andra.

Oddvar Øyangen, Oslo

Det kostar så lite att prova

Efter 2 månaders användning hörde Oddvar Øyangen från Oslo av sig för att tacka för hjälpen. Det gav mig en klart bättre vardag. Nu har jag använt Lectinect Mage i 2 månader och tänker inte sluta!

Laila Tangen Rokstad, Hegra

– Jag rekommenderar produkten varmt

Jag har haft mycket krångel med magen. Jag har genom åren provat många olika saker, men inte hittat något som fungerat.

Jag såg en annons för Lectinect Mage i en tidning och blev även rekommenderad produkten av en vän. Därför ville jag prova. Så för ungefär ett år sedan köpte jag Lectinect Mage i min lokala hälsokostbutik.

Jag märkte skillnad redan efter ett par veckor och det gjorde min vardag mycket lättare. Jag har bara gjort ett uppehåll, och det var när jag glömt att köpa en ny förpackning innan en helg. Det var inte bra, så nu ser jag till att ta en tablett varje kväll innan jag går och lägger mig.

Jag klarar mig inte utan Lectinect Mage och rekommenderar produkten varmt.

Karen Eline Bjørke, Lye

Jag har provat de flesta kostråd och huskurer

Karen Elines obehag med magen började redan i gymnasiet. Nu har hon använt Lectinect Mage sedan 2008 och är strålande nöjd.

-Jag brukar säga att det är tiden ”före och efter” Lectinect Mage för mig. Jag rekommenderar Lectinect Mage till alla som orkar lyssna!

Elin Monsen, Røkland

– Redan efter några dagar märkte jag skillnad

Jag hade en krånglande mage i många år. Jag såg en annons på internet för Lectinect Mage och bestämde mig för att prova produkten. Men jag måste erkänna att tron inte var särskilt stor, säger hon.

Daglig användning sedan 2008 har övertygat henne om att det faktiskt fungerar. Så här i efterhand är Elin glad att hon kom över annonsen och bestämde sig för att prova.

– Jag rekommenderar den här produkten.

Grethe Østervold, Eiksmarka

– Lectinect Mage hjälpte mig

Ända sedan jag var liten har jag haft krångel med magen, och alltid fått vara försiktig med mat och dryck. Socker, mjölk och så småningom även vetemjöl gjorde att magen kom i olag. Jag provade otaliga goda råd utan bra resultat.

Arbetsdagarna kunde börja bra, men en timme efter lunch började det. Oavsett vad jag åt (bröd, sallad, kex) var de sista två timmarna dåliga – varje dag. Då blev jag rekommenderad att prova Lectinect Mage. Det finns inte så mycket att säga här, mer än att jag inte har haft några obehag sedan jag började ta två tabletter om dagen – en på morgonen och en på kvällen.

Eli Synnøve Askersud, Hvittingfoss

– jag fick ofta halsbränna

Jag fick vara försiktig med vad jag åt. Det var en hel del mat jag var tvungen att hålla mig borta från. 2007 såg jag en annons för Lectinect Mage och tyckte att detta var värt ett försök. Jag är mycket nöjd och har också berättat för andra om hur bra det har fungerat för mig.

.

INBJUDAN

Prova Lectinect Mage GRATIS * i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova Lectinect Mage GRATIS* i 30 dagar!