Kundhistorier

ANVÄNDARE AV LECTINECT MAGE:

Över 100 000 norrmän har provat Lectinect Mage. DeT kom ut på marknaden 2007 och blev snabbt en bästsäljare mot magproblem. Produkten har nu uppgraderats genom att vi tillsatt kalcium, som bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt. Det innehåller även fläder som kan stödja immunförsvaret. Feedbacken från användarna är mycket positiv, förbättringar har upplevts inom följande huvudområden:

  • hjälp mot magproblem som lös mage, trög mage och uppblåst mage
  • stärkt immunförsvar, användare känner sig piggare och har mer sällan förkylningssymtom

Kari Tjønn Skogen, Notodden

– Ger mig hjälp ännu snabbare

I juni 2020 fick jag frågan om jag ville testa en ny version av produkten som förutom fläderbär även innehåller kalcium. Jag tyckte det var värt ett försök och gick med i testet..

Jag har nu provat de nya tabletterna i 2 månader, och otroligt nog tycker jag att de är ännu bättre för min mage än de gamla bra tabletterna. Dessutom upplever jag att de ger mig hjälp ännu snabbare.

Då är mitt val enkelt, jag vill gärna fortsätta använda nya Lectinect Mage. Tack så mycket för ett bra hjälpmedel för min mage. Nu kan jag äta och dricka vad jag vill.

Harriet Volden Pedersen, Svelvik:

– Ännu bättre för magen

Jag är väldigt glad för den hjälp Lectinect Mage gett mig i många år. I juni 2020 erbjöds jag att testa den nya versionen av Lectinect Mage, med kalcium utöver fläder.

Efter 2 månaders användning tycker jag att de nya tabletterna fungerar ännu bättre för min mage. Jag märkte en positiv effekt redan efter ett par dagars användning.

Jag är därför mycket nöjd med nya Lectinect Mage. Det här är en produkt jag verkligen rekommenderar, men ha tålamod och ge det en chans att fungera över tid.

Camilla Øverby, Arneberg

Äntligen fick jag mindre luft i magen

Jag hade problem med luft och obehag i magen i många år. Besvären blev så småningom så stora att de började störa nattsömnen. Det var frustrerande för en annars relativt smal kvinna som jag att se ut som om jag var gravid i 4-5:e månaden. Det dämpade till och med lusten att gå runt i bikini på solsemestern. Jag märkte att det gick utöver självförtroendet.

Jag berättade för min svärmor om mina problem och hon rekommenderade att jag skulle prova Lectinect Mage. Desperat efter en lösning på mina magproblem gav jag produkten en chans. Jag började ta en 1 tablett varje morgon. Till min lättnad var besvären borta redan efter 2 dagar. Och lyckligtvis så försvann också “gravidmagen”. Jag kunde knappt tro att det var sant. Jag ska ärligt erkänna att jag var skeptisk till produkten, men tänkte att det inte kunde skada att testa när någon i familjen rekommenderade det.

Jag är i utgångspunkt skeptisk till hälsokostprodukter, men den här produkten har hjälpt mig att få en mycket bättre vardag. Därför vill jag dela med mig av min erfarenhet, och rekommenderar Lectinect Mage till alla andra som har problem med magen.

Oddvar Øyangen, Oslo

– Jeg hade en uppblåst och orolig mage, den är borta nu

Efter 2 månaders användning av Lectinect Mage, tog Oddvar Øyangen från Oslo kontakt för att berätta sin historia:

-Jag kämpade med en obekväm mage som var uppblåst och fick ofta gå på toaletten, utan särskilda resultat. Detta skapade ett allmänt obehag i vardagen.

Jag genomgick undersökningar för att se om det förelåg någon sjukdom, men inget konkret hittades. Då bestämde jag mig för att prova något som jag hade sett reklam för. Jag var skeptisk, men som tur var kostade det inte mycket att prova.

Jag tog en tablett innan läggdags och redan efter en kort tid hade jag regelbunden tömning av magen varje morgon. Detta gav mig en klart bättre vardag. Nu har jag använt Lectinect Mage i 2 månader och kommer inte att sluta!

Laila Tangen Rokstad, Hegra

– Jag lider inte längre av hård mage

Jag har mycket problem med magen. Den var hård och jag kunde inte gå på toaletten. Jag har genom åren provat många olika saker, men inte hittat något som fungerat.

Jag såg en annons för Lectinect Mage i en tidning och blev även rekommenderad produkten av en vän. Därför ville jag prova. Så för ungefär ett år sedan köpte jag Lectinect Mage i min lokala hälsokostbutik.

Förbättringen kom redan efter ett par veckor och det gjorde min vardag mycket lättare. Min mage mår riktigt bra nu. Jag har bara haft ett uppehåll, och det var när jag glömt att köpa en ny förpackning innan en helg. Det var inte bra, och min mage blev hård direkt. Så nu ser jag till att ta en tablett varje kväll innan jag går och lägger mig. Då kan jag gå på toaletten strax efter att jag har fått i mig frukost.

Jag klarar mig inte utan Lectinect Mage och rekommenderar produkten varmt.

Karen Eline Bjørke, Lye

Äntligen slut på 30 år med magproblem

Jag har använt Lectinect Mage sedan 2008. Jag har haft problem med uppblåst mage ända sedan jag gick i gymnasiet. Jag kämpade också ganska mycket med trög mage, och har provat alla möjliga kostråd och gamla huskurer för att bli av med magbesvären.

Efter att jag börjat med Lectinect Mage så fungerar magen äntligen som den ska. Jag märkte snabbt en förbättring av besvären. Tar nu en tablett varje morgon, och det är stor skillnad på före och efter. Jag brukar säga att det är tiden “före och efter” Lectinect Mage för mig. Jag är ganska nöjd med att 30 år av magproblem är över. Rekommenderar Lectinect Mage till alla som orkar att lyssna!

Jag försöker äta sunt och varierat. Jag har varit blodgivare i hela mitt liv, där det är stränga krav på medikamenter. Att kombinera Lectinect Mage med det är inget problem.

Elin Monsen, Røkland

– Redan efter tre dagar märkte jag skillnad

Efter många år med allt mer orolig mage hade jag gett upp att bli helt bra. Tillslut var jag så besvärad av en lös mage att jag inte kunde ha några avtalade tider tidigt på dagen. Jag såg en annons för Lectinect Mage och tänkte att jag inte hade något att förlora på att prova. Men jag måste erkänna att tron ​​inte var särskilt stor. Redan efter 3 dagar märkte jag skillnad! Jag är otroligt glad över att Lectinect Mage finns, och har rekommenderat produkten till många!

Grethe Østervold, Eiksmarka

– Dubbel dos Lectinect Mage hjälpte mig

Ända sedan jag var liten har jag haft problem med magen, och alltid fått vara försiktig med mat och dryck. Socker, mjölk och så småningom också vetemjöl såg till att magen kom i olag. Jag provade otaliga goda råd utan bra resultat.

Arbetsdagarna kunde börja bra, men en timme efter lunch började det. Oavsett vad jag åt (bröd, sallad, kex) var de sista två timmarna dåliga – varje dag. Då blev jag rekommenderad att prova Lectinect Mage. Jag hade redan provat det en kort period för några år sedan utan framgång. Men min syster rekommenderade mig att prova på nytt – den här gången med dubbel dos. Det finns inte så mycket att säga här, mer än att jag inte har haft några magproblem sedan jag började ta två tabletter om dagen – en på morgonen och en på kvällen. På en vanlig arbetsdag skulle magproblemen normalt dykt upp efter lunch. Men min mage är fortfarande lika fin, och livet har blivit mycket lättare tack vare Lectinect Mage.

Eli Synnøve Askersud, Hvittingfoss

– Lindrad halsbränna

Jag var tvungen att vara väldigt försiktig med vad jag åt. Det var en hel del mat jag var tvungen att hålla mig borta från. 2007 såg jag en annons för Lectinect Mage och tyckte att detta var värt ett försök. Det tog ca 2 månader innan jag märkte en förbättring, men då försvann också besvären. Som tur var gav jag inte upp. Lectinect Mage lindrade halsbrännan och har gjort så att jag kan äta all sorts mat utan problem efteråt, vilket är så skönt! Jag har också berättat för andra om hur bra det har fungerat för mig.

Bente Glenjen, Fyllingsdalen

– Tog knäcken på mina magbesvär

Ingen hittade någon lösning på mina magproblem och jag kände mig trött. Jag fick prova Lectinect, och upptäckte att det lindrade min lättare magkatarr. Jag menar bestämt att Lectinect tog knäcken på mina magbesvär.

INBJUDAN

Prova Lectinect Mage GRATIS * i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova Lectinect Mage GRATIS* i 30 dagar!