Kämpar du med obehag i magen?

TA DETTA VARJE DAG FÖR EN GOD MAGKÄNSLA

Upplever du obehag i magen av och till? Du är inte ensam!

Det finns många potentiella orsaker till obehag i magen och det är många som sliter med det. 2018 publicerade norsk forskning.no en lång artikel om att obehag i magen nödvändigtvis inte är farligt, men att det är mycket obehagligt. Nu är ämnet återigen mycket aktuellt och Magrapporten® 2023, Sveriges största undersökning om maghälsa visar att problemen har ökat med 27% senaste decenniet.

Fakta från undersökningen[1]:

  • 38 % har haft obehag med magen någon gång under det senaste året
  • 53 % av de som har obehag upplever att de har det minst en gång i veckan

Kortvariga obehag i magen kan ha flera olika orsaker, och går ofta snabbt över. Vissa upplever obehag bara ibland, medan andra sliter med det dagligen.

Kari Tjønn Skogen agerade efter lång tid med obehag i magen

Obehag i magen kan skapa många utmanande situationer. Kari var trött på detta och vidtog åtgärder.

– I juni 2020 fick jag frågan om jag ville testa en ny version av produkten som innehåller kalcium utöver fläderbär. Jag tyckte det var värt ett försök och gick med i testet.

“De nya tabletterna är ännu bättre”

– Jag har nu provat de nya tabletterna i 2 månader och till min förvåning tycker jag att de är ännu bättre för min mage än de “bra, gamla tabletterna”. Dessutom tycker jag att de hjälper mig ännu snabbare än tidigare. Tack så mycket för ett superbra hjälpmedel för min mage. Nu kan jag äta och dricka vad jag vill.

Den version som Kari testade har nu blivit den officiella versionen. Kosttillskottet är uppgraderat genom att vi tillsatt kalcium i det, vilket bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt. Produkten ger dig fortfarande samma mängd fläder som tidigare.

Så vad innehåller detta kosttillskott?

Lectinect Mage innehåller kalcium – vilket bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt.

Matsmältningsenzymer spelar en viktig roll i kroppens förmåga att ta upp näring. Om kroppen inte har tillräckligt med sådana enzymer kan det orsaka obehag i magen.

Fläderbär är en viktig del av produkten. Fläderbär kan stödja immunsystemet. Lectinect i Bergen, Norge, har utvecklat en metod för att säkerställa att fläderbären är biologiskt aktiva, så att dessa bär kan stödja immunsystemet.

Lectinect Mage innehåller också vitamin A, som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor.  Tarmarnas insida är täckta med slemhinnor, och om dessa fungerar normalt är det bra för maghälsan.

Vitamin A bidrar också till immunsystemets normala funktion.

2-i-1 produkt för mage och immunsystem

För magen:

Produkten innehåller kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion, och kan därför bidra till god maghälsa. Dessutom innehåller det vitamin A, som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor.

För immunsystemet:

Innehåller fläderbär. Fläderbär kan stötta immunsystemet.  Dessutom innehåller produkten vitamin A som bidrar till immunsystemets normala funktion.

Jag har provat de flesta kostråd och huskurer

Karen Elines obehag med magen började redan i gymnasiet. Nu har hon använt Lectinect Mage sedan 2008 och är strålande nöjd.

-Jag brukar säga att det är tiden ”före och efter” Lectinect Mage för mig. Jag rekommenderar Lectinect Mage till alla som orkar lyssna!

Varför använda detta kosttillskott?

Harriet Volden Pedersen började med Lectinect Mage redan 2013, och är en av många nöjda kunder. Hon fick förhandstesta den nya och förbättrade versionen. Här är hennes upplevelse:

I juni 2020 erbjöds jag möjligheten att testa den nya versionen, med kalcium utöver fläder.

-Efter ca 2 månaders användning tyckte jag de nya tabletterna var ännu bättre för mig. Jag är mycket nöjd med nya Lectinect Mage. Detta är en produkt jag verkligen rekommenderar.

«Ännu bättre för min mage»

Camilla trotsade sin skepsis

Det var efter att ha berättat för sin svärmor om sina obehag i magen som hon blev rekommenderad detta kosttillskott.

– Jag ska ärligt erkänna att jag var skeptisk, men bestämde mig ändå för att ge produkten en chans när en i familjen rekommenderade det, säger Camilla.

Jag är i utgångspunkt kritisk till kosttillskott, men detta är en produkt jag varmt rekommenderar till andra.

Många sliter med obehag

För tio år sedan uppgav 3 av 10 (30%) svenskar att de har obehag i magen, detta kan jämföras med dagens nästan 4 av 10 (38%). De vanligaste orsakerna till att svenskarna mår dåligt är ökad stress, ensamhet och sist men inte minst obehag i magen.[1]

Ingredienser som samverkar mot ett gemensamt mål

Matsmältningsenzymer hjälper kroppen att ta upp näring. Om kroppen inte har tillräckligt med sådana enzymer kan detta leda till obehag i magen. Produkten innehåller bland annat kalcium, vilket bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt.

Vi vill också berätta om…

  • Vad du kan ta VARJE DAG för en god maghälsa…
  • Var du kan få tag på kosttillskottet…
  • Om Elin som har använt produkten sedan 2008…
  • Varför tusentals norska kvinnor och män tar det varje dag…

Dagen blev helt annorlunda efter att jag började med detta

Efter 2 månaders användning hörde Oddvar Øyangen från Oslo av sig för att tacka för hjälpen. Det gav mig en klart bättre vardag. Nu har jag använt Lectinect Mage i 2 månader och tänker inte sluta!

«Det kostar så lite att prova»

Elin Monsen hade en krånglande mage i många år.

– Jag såg en annons på internet för Lectinect Mage och bestämde mig för att prova produkten. Men jag måste erkänna att tron inte var särskilt stor, säger hon.

Daglig användning sedan 2008 har övertygat henne om att det faktiskt fungerar. Så här i efterhand är Elin glad att hon kom över annonsen och bestämde sig för att prova.

– Jag rekommenderar den här produkten.


Forsknings- och utvecklingschef Truls Marius Aarra har varit central i utvecklingen av Lectinect Mage

– Nu kan du också få en god magkänsla

Nu har Lectinect Mage blivit ännu bättre: vi har tillsatt kalcium – vilket bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt.

God magkänsla

Matsmältningsenzymer spelar en viktig roll i kroppens förmåga att ta upp näring. Om kroppen inte har tillräckligt med sådana enzymer kan det orsaka obehag i magen.

Lectinect Mage är utvecklad i Bergen, Norge och har varit en bästsäljare online och i hälsokostbutiker sedan 2007.

«Fläder kan stödja immunsystemet»

Lectinect Mage innehåller fläderbär. Fläderbär kan stötta immunsystemet.  Produkten innehåller också vitamin A, som bidrar till immunsystemets normala funktion.

Bästsäljare sedan 2007

Lectinect Mage lanserades 2007 och blev snabbt en bästsäljare för maghälsa. Varje dag tar tusentals norrmän en eller två tabletter Lectinect Mage. Efter att produkten uppdaterats med kalcium har vi fått flera återkopplingar från nöjda kunder som säger att produkten har blivit ännu bättre.

Nu kan du också få en god magkänsla.

[1] Enligt Magrapporten® 2023 – Sveriges största undersökning om maghälsa, av Kantar Sifo

Med Lectinect Mage kan du både få en god magkänsla och stöd för immunsystemet. Nu kan du beställa ett abonnemang och få den första provförpackningen gratis*.

INBJUDAN

Prova Lectinect Mage GRATIS * i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova Lectinect Mage GRATIS* i 30 dagar!