Villkor

Priser/Abonnemang

 Lectinect Mage:

Som abonnent får du dina försändelser skickade direkt hem till dig på ett enkelt och bekvämt sätt var månad för endast 169:-/månad. Vi bjuder på portot. Du säger själv ifrån om du vill ändra något med ditt abonnemang. Vi måste ha informationen från dig senast 2 veckor efter fakturadatumet för din sista abonnemangsförsändelse om vi ska kunna stoppa nästa orderleverans. För närvarande levererar vi endast till svenska adresser.

Vår tanke är att du på ett mycket enkelt och prisvärt sätt kontinuerligt erhåller produkter. Ditt abonnemangspaket sänds därför hem till dig regelbundet och du kommer i god tid att erhålla nya försändelser av din produkt så att du alltid har produkter när du behöver dem.

Betalningsvillkor

Alla priser är inklusive moms. Om du är under 18 år måste målsman (förälder) godkänna beställningen. Detta på grund av att omyndiga personer enligt svensk lag ej kan ingå avtal, och därmed heller inte ingå ett köpavtal. Betalningsvillkoren framgår av fakturan. Vi ber dig därför att vara uppmärksam på förfallodagen för respektive faktura. Vid försenad betalning kommer lagstadgade påminnelse- samt eventuella inkassoavgifter att debiteras. Avgifter samt ränta påföres antingen av Lectinect AB eller av den/de fordringsägare som administrerar just din fordran.

Leveranstid

Normal leveranstid är 5-9 arbetsdagar. Vi skickar varorna så att du får de hem direkt i din brevlåda.

Returrätt för abonnemangsvaror

Det är endast returrätt på den första leveransen du får. Kommande leveranser är identiska med den första produkten. Det är därför inte någon returrätt efter första leveransen. Vi måste ha information från dig senast 10 dagar efter fakturadatum för det mottagna introduktionspaketet och senast 4 veckor efter fakturadatum för det senast mottagna abonnemangspaketet om vi ska kunna stoppa nästa leverans/order.

OBS: Abonnemangspaket som returneras utan vårt godkännande kommer belastas med omkostnader på totalt 198:-, för att täcka våra kostnader för hanteringen av returer och porto/expedition vid distribution.

Nyhetsbrev

Som kund hos oss kommer du att erhålla periodiska nyhetsbrev per e-post, med bra erbjudanden och nyheter. Du kan alltid avanmäla dig från kommande nyhetsbrev i förbindelse med att du erhåller e-postutskicken. Om du även inte önskar att få det allra första nyhetsbrevet kontaktar du: e-post : bha(at)lectinect.no

Du handlar tryggt hos oss

Vi är medlemmar av Virke e-handel (Norsk Distanshandel), som ställer höga krav till sina medlemmars konsumentansvar och köpvillkor. Det betyder att det står ett seriöst företag bakom och det ger extra köptrygghet!

Reklamation

Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med dina varor eller om de blivit skadade i transporten, kontakta vår kundtjänst och meddela oss så snart du upptäckt detta. Vi vill alltid att du som kund ska vara nöjd, så vi skickar då en ny produktförsändelse utan kostnad.

Ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) har du som kund rätt att ångra ditt ingångna abonnemangsavtal inom 14 dagar från det datum du har accepterat avtalet/produkten. Om du som kund vill åberopa din ångerrätt meddelast detta till vår kundtjänst skriftligen eller per telefon. Telefonnummer och adress till vår kundtjänst finner du alltid på vår faktura. Det är viktigt att du åberopar din ångerrätt inom den föreskrivna tiden.

Kunduppgifter/PUL – Personuppgiftslagen

De personuppgifter du lämnar lagras i vår databas för att vi ska kunna kontakta dig och ge dig information. Uppgifterna lagras och används under den tid du har ett aktivt abonnemang hos Lectinect AB, samt en tid därefter. I samband med beställningen ombeds kunden ange sitt personnummer. Genom din beställning och som kund hos oss accepterar du samtidigt att ditt personnummer lagras för vårt företags interna bruk.
De uppgifter vi lagrar använder vi för internt bruk samt för att kunna fullgöra kundrelationer och lämna erbjudanden för egna och andra företags produkter. Om du inte vill ha sådana erbjudanden, kontakta vår kundtjänst så kommer dina uppgifter att spärras. Du kan när som helst kontakta oss och få ett utdrag på de uppgifter vi har lagrat om dig.

Vidareförsäljning av Lectinect-produkter

Vidareförsäljning av våra produkter kan endast ske efter vårt skriftliga godkännande. Brott mot detta kan bli föremål för domstolen.