Upplever du obehag i magen?

Tusentals nöjda kunder: Lectinect Mage är nu ännu bättre


Nu har Lectinect Mage blivit ännu bättre:

Vi har tillsatt kalcium, som bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt.

Så vad innehåller detta kosttillskott?

Lectinect Mage innehåller kalcium – vilket bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt.

Matsmältningsenzymer spelar en viktig roll i kroppens förmåga att ta upp näring. Om kroppen inte har tillräckligt med sådana enzymer kan det orsaka obehag i magen.

Fläderbär är en viktig del av produkten. Fläderbär kan stödja immunsystemet. Lectinect i Bergen, Norge, har utvecklat en metod för att säkerställa att fläderbären är biologiskt aktiva, så att dessa bär kan stödja immunsystemet.

Lectinect Mage innehåller också vitamin A, som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor.  Tarmarnas insida är täckta med slemhinnor, och om dessa fungerar normalt är det bra för maghälsan.

Vitamin A bidrar också till immunsystemets normala funktion.

2-i-1 produkt för mage och immunsystem

För magen:

Produkten innehåller kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion, och kan därför bidra till god maghälsa. Dessutom innehåller det vitamin A, som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor.

För immunsystemet:

Innehåller fläderbär. Fläderbär kan stötta immunsystemet.  Dessutom innehåller produkten vitamin A som bidrar till immunsystemets normala funktion.

Många sliter med obehag

För tio år sedan uppgav 3 av 10 (30%) svenskar att de har obehag i magen, detta kan jämföras med dagens nästan 4 av 10 (38%).

De vanligaste orsakerna till att svenskarna mår dåligt är ökad stress, ensamhet och sist men inte minst obehag i magen.[1]

Ingredienser som samverkar mot ett gemensamt mål

Matsmältningsenzymer hjälper kroppen att ta upp näring. Om kroppen inte har tillräckligt med sådana enzymer kan detta leda till obehag i magen.

Produkten innehåller bland annat kalcium, vilket bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt.

Bästsäljare sedan 2007

Lectinect Mage lanserades i Bergen, Norge 2007 och blev snabbt en storsäljare för magen. Varje dag tar tusentals en tablett eller två av Lectinect Mage. Efter att produkten uppdaterats med kalcium fick vi flera återkopplingar från nöjda kunder som säger att produkten har blivit ännu bättre.

God magkänsla

Matsmältningsenzymer spelar en viktig roll i kroppens förmåga att ta upp näring. Om kroppen inte har tillräckligt med sådana enzymer kan det orsaka obehag i magen.

Nu kan du också få en god magkänsla!

[1] Enligt Magrapporten® 2023 – Sveriges största undersökning om maghälsa, av Kantar Sifo

Med Lectinect Mage kan du både få en god magkänsla och stöd för immunsystemet. Nu kan du prova gratis* i 30 dagar.

– I juni 2020 fick jag frågan om jag ville testa en ny version av produkten som innehåller kalcium utöver fläderbär. Jag tyckte det var värt ett försök och gick med i testet.

– Jag har nu provat de nya tabletterna i 2 månader och till min förvåning tycker jag att de är ännu bättre för min mage än de “bra, gamla tabletterna”. Dessutom tycker jag att de hjälper mig ännu snabbare än tidigare. Tack så mycket för ett superbra hjälpmedel för min mage. Nu kan jag äta och dricka vad jag vill.

– I juni 2020 erbjöds jag möjligheten att testa den nya versionen, med kalcium utöver fläder.

-Efter ca 2 månaders användning tyckte jag de nya tabletterna var ännu bättre för mig. Jag är mycket nöjd med nya Lectinect Mage. Detta är en produkt jag verkligen rekommenderar.

Det här är en produkt jag verkligen rekommenderar, säger Harriet Volden Pedersen

– Jag såg en annons på internet för Lectinect Mage och bestämde mig för att prova produkten. Men jag måste erkänna att tron inte var särskilt stor, säger hon.

Daglig användning sedan 2008 har övertygat henne om att det faktiskt fungerar. Så här i efterhand är Elin glad att hon kom över annonsen och bestämde sig för att prova.

INBJUDAN

Prova Lectinect Mage GRATIS * i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova Lectinect Mage GRATIS* i 30 dagar!

Du kan också köpa Lectinect på dessa webbplatser: