Nu kan du äntligen få hjälp mot de jobbiga magbesvären

Tusentals har fått hjälp: Lectinect Mage kan hjälp mot magbesvär. 


Nu har Lectinect Mage blivit ännu bättre:

Vi har tillsatt kalcium, som bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt.

Mot magproblem

Matsmältningsenzymer spelar en viktig roll för kroppens förmåga att ta upp näringsämnen. Om kroppen inte har tillräckligt med dessa enzymer kan det orsaka vanliga magproblem som uppblåst mage, trög mage, hård mage och lös mage.

Lectinect Mage innehåller nu även kalcium, som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion.

Det är fortfarande lika mycket fläder i produkten som det alltid har varit.

«Fläder kan stödja immunförsvaret»

– Ny forskning har visat att det finns ett samband mellan fläder och det mänskliga immunförsvaret. Fläder är en viktig del av Lectinect Mage. Fläder är kända för att stödja vårt immunförsvar.

Individuell verkningstid

Över 100 000 norrmän har redan använt Lectinect Mage mot sina magproblem och produkten har visat en gynnsam effekt på flera av de vanligaste magbesvären. Feedback från kunder visar att produkten fungerar bra vid vanliga magbesvär som t.ex:

  • Luft i magen
  • Hård mage
  • Lös mage
  • Orolig mage

Lectinect Mage innehåller kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. Det kan variera hur snabbt du märker effekten av Lectinect Mage. Även om några användare har märkt betydande förbättringar på så lite som två til tre dagar, kan det för andra ta två till tre månader innan förbättringen märks.

Bästsäljare sedan 2007

Lectinect Mage lanserades 2007 och blev snabbt en storsäljare mot magproblem. Varje dag tar tusentals norrmän en tablett eller två av Lectinect Mage. Efter att produkten uppdaterats med kalcium fick vi flera återkopplingar från nöjda kunder som säger att produkten har blivit ännu bättre – och verkar snabbare.

Nu kan du också få hjälp mot magbesvär.

Med Lectinect Mage kan du både få hjälp mot magproblem och stöd för immunförsvaret. Nu kan du prova gratis* i 30 dagar.

– I juni 2020 fick jag frågan om jag ville testa en ny version av Lectinect Mage, med kalcium utöver fläder. Jag tyckte det var värt försöket, och var med på testet, säger Kari Tjønn Skogen.

Otroligt nog tyckte jag att de var ännu bättre för min mage än de gamla bra tabletterna. Dessutom upplever jag att de ger mig hjälp ännu snabbare. Nu kan jag äta och dricka vad jag vill.

– Jag är väldigt glad för den hjälp Lectinect Mage gett mig i många år. I juni 2020 erbjöds jag att testa den nya versionen av Lectinect Mage, med kalcium utöver fläder. Efter 2 månaders användning tyckte jag att de nya tabletterna fungerade ännu bättre för min mage. Jag märkte en positiv effekt redan efter ett par dagars användning, säger Harriet Volden Pedersen.

Det här är en produkt jag verkligen rekommenderar, men ha tålamod och ge det en chans att fungera över tid.

– Magbesvären blev så småningom så stora att jag inte kunde ha några avtalade tider tidigt på dagen, säger Elin Monsen. Efter många år med lös och orolig mage hade jag gett upp att bli helt bra. Men jag märkte skillnad efter bara tre dagar.

INBJUDAN

Prova Lectinect Mage GRATIS * i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova Lectinect Mage GRATIS* i 30 dagar!