Norska forskare med revolutionerande resultat:

ÄT DETTA VARJE DAG OCH BLI KVITT MAGBESVÄREN FÖR GOTT

Har du slitit med dålig mage under långa perioder? Du är inte ensam!

Det finns många potentiella orsaker till magbesvär, och många människor sliter med det. 2018 skrev forskning.no en lång artikel om att magproblem inte nödvändigtvis är farliga, men att det är mycket besvärligt. Nu är ämnet återigen mycket relevant, och över en miljon nordbor lider från och till av magproblem.

Kortvariga magbesvär kan ha många orsaker, och går ofta snabbt över. Trög mage, orolig mage, lös mage eller magproblem är bland de vanligaste problemen vi svenskar kämpar med varje dag. Vissa upplever det ibland, medan andra sliter med magbesvär dagligen. Norska forskare tror nu att de har hittat lösningen.

Kari Tjønn Skogen agerade efter lång tid med magproblem

Hela 1 av 5 norrmän kämpar med magbesvär varje dag. Verkligheten är att antalet inte sjunker utan ständigt växer, och nu kämpar över en miljon norrmän med besvären. Magproblem kan skapa många utmanande situationer, såsom dålig sömn, uppblåsthet, gaser och mer. Kari var trött på dessa situationer och vidtog äntligen åtgärder.

– I juni 2020 fick jag frågan om jag ville testa en ny version av produkten, med kalcium i förutom fläderbär. Jag tyckte det var värt försöket och gick med i testet.

“De nya tabletterna hjälper min mage ännu snabbare”

– Nu har jag provat de nya tabletterna i 2 månader och otroligt nog tycker jag att de är ännu bättre för min mage än de “bra, äldre tabletterna”. Dessutom tycker jag att de ger mig hjälp ännu snabbare. Tack så mycket för ett superbra hjälpmedel för min mage. Nu kan jag äta och dricka vad jag vill.

Den version som Kari testade har nu blivit den officiella. Kosttillskottet är uppgraderat genom att tillsätta kalcium, vilket bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt. Produkten ger dig fortfarande lika

Vad innehåller detta kosttillskott?

Det finns naturligt i de flesta växter, frukter och bär och spelar en viktig roll i växternas försvarsmekanism. Norska forskare har nu hittat en metod där de kan utnyttja detta innehåll, och det bidrar också till ett bättre immunförsvar.

Kosttillskottet har också mycket viktiga ingredienser som hjälper till med olika typer av magbesvär.

 • Gaser i magen
 • Uppblåst mage
 • Hård mage
 • Lös mage
 • Orolig mage

Karen Eline Bjørke från Lye i Rogaland blev äntligen av med luft i magen

Karen Eline Bjørke har haft magproblem sedan tonåren. Hon provade alla typer av kostråd och huskurer och hittade så småningom lösningen. Karen Elines besvär började redan i gymnasiet. Hon slet med mycket gaser i magen och hade ibland också en ganska trög mage.

– Jag har provat alla kostråd och huskurer i sökandet efter en lösning på mina magbesvär. Det var först när jag började med detta som magen började fungera normalt igen.

«Jag har provat alla huskurer för att bli av med magbesvären»

Nu har Karen Eline använt detta sedan 2008 och är strålande nöjd över att ha blivit kvitt sina magbesvär.

Snabb lindring av besvären

Det kan variera hur snabbt man märker effekt. Vissa märker förbättring inom några dagar, andra behöver lite längre tid. Det är viktigt att komma ihåg att besvären kan ha olika orsaker och därmed ha en individuell verkningstid.

– Jag märkte en snabb förbättring av mina besvär. Nu tar jag en tablett varje morgon, och det är stor skillnad mellan före och efter. Jag brukar säga att det är “före och efter” jag började med detta. Jag är så glad att det är slut på 30 år av magproblem, säger Karen Eline.

Karen Eline rekommenderar detta till alla som orkar att lyssna. Hon säger också att det är viktigt för henne att det även innehåller fläder för immunförsvaret.

«Jag har provat alla huskurer för att bli kvitt mina magbesvär»

Varför använda detta kosttillskott?

Harriet Volden Pedersen började med detta redan 2013, och är en av många nöjda kunder. Hon fick förhandstesta den nya och förbättrade versionen. Här är hennes erfarenhet:

– Jag är själaglad för den hjälp det har gett mig i många år. I juni 2020 erbjöds jag möjligheten att testa den nya versionen, med kalcium förutom fläder.

«Fungerar ännu bättre för min mage»

– Efter 2 månaders användning tyckte jag att de nya tabletterna fungerade ännu bättre för min mage. Jag märkte en positiv effekt redan efter ett par dagars användning. Jag är därför mycket nöjd med den nya versionen. Detta är en produkt jag verkligen rekommenderar, men ha tålamod och ge den en chans att fungera över tid.

Camilla trotsade sin skepsis och blev av med magbesvären

Camilla kämpade med mycket gaser i magen och det började påverka hennes nattsömn. Hon är skeptisk till hälsokost, men provade ändå. Det visade sig vara lösningen på hennes magproblem.

– Jag hade problem med gas och magbesvär i många år, säger Camilla Øverby från Arneberg. Hon gick i perioder med för allt för mycket luft i magen och tyckte att det var frustrerande för en relativt smal kvinna att se ut som om hon var gravid i 4-5:e månaden.

«Fungerar ännu bättre för min mage»

– Allt ställdes på sin spets när jag skulle på semester och inte ville gå runt i bikini. Det lade sordin på min självkänsla att gå runt med så stor mage, säger hon.

Det var efter att ha berättat för sin svärmor om sina problem som hon blev rekommenderad detta kosttillskott. Camilla letade desperat efter en lösning på sina magbesvär och gav produkten en chans.

«Till min lättnad märkte jag snabb förbättring»

– Jag kunde knappt tro att det var sant. Men jag märkte förbättring redan efter 2 dagar. Lyckligtvis hade också “gravidmagen” försvunnit. Jag ska ärligt erkänna att jag var skeptisk, men det kunde inte skada att försöka när någon i familjen rekommenderade det, säger Camilla.

Camilla är i utgångspunkt kritisk till hälsokost, men detta har hjälpt henne till en mycket bättre vardag. Därför vill hon dela med sig av sin erfarenhet och rekommenderar det till andra som har problem med magen.

Många sliter med obehag, och sådana besvär blir inte bättre med åldern

Över en miljon norrmän kämpar med dagliga magbesvär och ses som en av de mest utbredda åkommorna bland den äldre delen av befolkningen. Norska forskare tror nu att de kan ha hittat lösningen.

Professor emeritus Ian F. Pryme ligger bakom utvecklingen av den viktigaste ingrediensen för immunsystemet som används i kosttillskottet, som nu varit en bästsäljare sedan 2007.

Olika ingredienser arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål

Matsmältningsenzymer hjälper kroppen att ta upp näring. Om kroppen inte har tillräckligt med sådana enzymer kan detta leda till magproblem som gaser i magen, lös mage och hård mage. Produkten innehåller bland annat kalcium, vilket bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt.

Vi vill också berätta om…

 • Vad du ska äta VARJE DAG mot magbesvär…
 • Hur du kan bli av med magbesvär…
 • Hur Elin Monsen blev av med problemen…
 • Hur du kan få tag i kosttillskottet…
 • Hur det produceras i växter, bär och frukt…
 • … och varför tusentals norrmän äter det varje dag
 • Ett av de enklaste sätten att bli av med magbesvär…


Du behöver inte längre kämpa med besvären

Så blev Oddvar Øyangen av med uppblåst mage

Efter 2 månaders användning hörde Oddvar Øyangen från Oslo av sig för att tacka för hjälpen och berätta sin historia.

– Jag slet med en dålig mage som var uppblåst och ofta var tvungen att gå på toaletten, utan särskilda resultat. Detta skapade ett allmänt obehag i mitt liv, berättar Oddvar.

«Det kostar så lite att prova»

Vidare berättar han: – Jag undersöktes för att se om det förelåg någon sjukdom, men inget konkret hittades. Då gjorde jag valet att prova något som jag hade sett reklam för. Jag var skeptisk, men lyckligtvis kostade det lite att prova.

– Jag tog en tablett före sänggåendet och efter en kort tid hade jag regelbunden tömning av magen varje morgon. Det gav mig en klart bättre vardag. Nu har jag använt det sedan dess och tänker inte sluta!

«Dagen blev helt annorlunda efter att jag började med detta»

Så fick Elin hjälp mot lös mage efter många års besvär

– Magproblemen blev till slut så stora att jag inte kunde ha några avtalade möten tidigt på dagen, säger Elin Monsen. Efter år av krånglade, lös mage hade hon gett upp hoppet om att bli helt bra.

– Jag hade stora problem med magen och var ofta tvungen att gå på toaletten, särskilt på förmiddagen. Därför var det svårt att ha några avtalade tider tidigt på dagen, berättar Elin.

Märkte snabbt skillnad

Efter många år av en alltmer krånglande mage hade Elin gett upp hoppet om att bli helt bra.

– Sedan stötte jag på en annons på internet för Lectinect Mage och tänkte att jag inte hade något att förlora genom att prova produkten. Men jag måste erkänna att tron på att det skulle fungera inte var särskilt stor, säger hon.

För Elin tog det bara tre dagar innan hon började märka en stor skillnad.

«Det kostar så lite att prova»

– Detta har gjort att magen fungerar helt normalt. Jag har helt slutat tänka på de problem jag hade tidigare, och jag är inte längre rädd för möten tidigt på dagen, säger en nöjd Elin.

Kalcium har nu tillsatts, vilket hjälper matsmältningsenzymer att fungera normalt. Produkten innehåller fortfarande lika mycket fläder som tidigare.

Daglig användning sedan 2008 har inte bara övertygat henne om att det faktiskt fungerar, utan att naturprodukten också har inneburit ett mycket bättre liv. I efterhand är Elin glad att hon stötte på annonsen och att hon bestämde sig för att prova produkten.

«Det är viktigt att prova det i ett par månader innan du ger upp»

– Jag rekommenderar den här produkten eftersom jag själv har fått så bra hjälp. Men jag tror att det är viktigt att folk tänker på att våra kroppar reagerar olika, och det kan ta lite längre tid innan det fungerar just för dig. Därför tycker jag att det är viktigt att prova i ett par månader innan man ger upp, avslutar hon.

– Nu kan du få hjälp mot magproblemen

Nu har Lectinect Mage blivit ännu bättre: vi har tillsatt kalcium – vilket bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt.

Mot magproblem

Matsmältningsenzymer spelar en viktig roll i kroppens förmåga att ta upp näring. Om kroppen inte har tillräckligt med sådana enzymer kan det orsaka vanliga magproblem som gaser i magen, trög mage, hård mage och lös mage.

Professor emeritus Ian F. Pryme har arbetat i Norge sedan 1967 i olika befattningar inom forskning, undervisning och administration. Han har varit medförfattare till 45 artiklar om lektinernas roll för att stödja immunsystemet.

Lectinect Mage utvecklades i samarbete med Pryme när han var professor i biokemi och molekylärbiologi i Bergen. Från och med 2014 är han professor emeritus vid samma institution. Lektiners effekt på immunförsvaret har varit ett av Prymes viktigaste forskningsområden.

Så verkar lektiner

– Lektiner är proteiner som finns i de flesta växter, frukter och bär och spelar en viktig roll i växternas försvarsmekanism. När växter attackeras av insekter ökar koncentrationen av lektiner som en del av detta försvar, förklarar Ian F. Pryme.

Det är emellertid inte bara växter som kan dra nytta av lektinernas försvar. Även vi människor kan få hjälp av lektiner.

«Fläder kan stödja immunförsvaret»

– Ny forskning har visat att det finns ett samband mellan vissa växtlektiner och det mänskliga immunsystemet, dvs lektiner från fläder kan stödja vårt immunförsvar.

Individuell verkningstid

Över 100 000 norrmän har redan använt Lectinect Mage för sina magproblem, och produkten har visat positiva effekter på flera av de vanliga magproblemen. Återkopplingar från kunder visar att produkten fungerar bra för vanliga magbesvär som:

 • Gaser i magen
 • Uppblåst mage
 • Hård mage
 • Lös mage
 • Orolig mage

Lectinect Mage innehåller kalcium som bidrar till normal funktion av matsmältningsenzymer. Det kan variera hur snabbt man märker effekt av Lectinect Mage. Även om vissa användare har märkt betydande förbättringar på så kort tid som tre dagar, kan det för andra ta två till tre månader innan förbättring märks.

Bästsäljare sedan 2007

Lectinect Mage lanserades 2007 och blev snabbt en bästsäljare mot magproblem. Varje dag är det tusentals norrmän som tar en eller två tabletter Lectinect Mage. Efter att produkten uppdaterats med kalcium har vi fått flera tillbakakopplingar från nöjda kunder som säger att produkten har blivit ännu bättre – och verkar snabbare.

Nu kan du också få hjälp mot magbesvär.

Med Lectinect Mage kan du få både hjälp vid magproblem och stöd för immunförsvaret. Nu kan du beställa ett abonnemang och få den första provförpackningen gratis*.

INBJUDAN

Prova Lectinect Mage GRATIS * i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova Lectinect Mage GRATIS* i 30 dagar!