ANNONS

Norska forskare med revolutionerande resultat:

ÄT DETTA VARJE DAG OCH FÅ HJÄLP MOT DINA MAGBESVÄR

Upplever du magbesvär från och till? Du är inte ensam!

Det finns många potentiella orsaker till magbesvär, och många upplever besvär under långa perioder. 2018 skrev forskning.no en lång artikel om att magproblem inte nödvändigtvis är farliga, men att det är mycket besvärligt. Nu är ämnet återigen mycket relevant, och över en miljon nordbor upplever från och till magbesvär.

Kortvariga magbesvär kan ha många orsaker, och går ofta snabbt över. Trög mage, orolig mage, lös mage eller magproblem är bland de vanligaste problemen vi svenskar besväras av varje dag. Vissa upplever det ibland, medan andra sliter med magbesvär dagligen. Norska forskare tror nu att de har hittat en lösning.

Kari Tjønn Skogen fick hjälp efter lång tid med besvär

Hela 1 av 5 norrmän upplever magbesvär varje dag. Verkligheten är att antalet inte sjunker utan ständigt växer, och nu upplever över en miljon norrmän magbesvär. Magbesvär kan leda till att vardagen påverkas av dem, såsom dålig sömn, uppblåsthet, gaser m.m. Kari var trött på detta och bestämde sig för att vidta åtgärd.

– I juni 2020 fick jag frågan om jag ville testa en ny version av produkten, som var berikad med kalcium i tillägg till fläderbär. Jag tyckte det var värt ett försök och gick med i testet.

“Jag upplever att de nya tabletterna bidrar till att mina besvär lindras ännu snabbare”

– Nu har jag provat de nya tabletterna i 2 månader och otroligt nog tycker jag att de är ännu bättre för min mage än de ”gamla” tabletterna”. Dessutom upplever jag att de kan hjälpa till att lindra mina besvär snabbare. Tusen tack för ett superbra hjälpmedel för min mage. Nu kan jag äta och dricka vad jag vill.

Den version som Kari testade har nu blivit den officiella. Kosttillskottet är uppgraderat genom att vi har tillsatt kalcium, vilket kan bidra till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt. Produkten ger dig fortfarande lika mycket fläderbär och lektiner som tidigare.

Vad innehåller detta kosttillskott?

Det finns naturligt i de flesta växter, frukter och bär och spelar en viktig roll i växternas försvarsmekanism. Norska forskare har nu hittat en metod där de kan utnyttja detta innehåll, och det bidrar också till ett bättre immunförsvar.

Kosttillskottet har också mycket viktiga ingredienser som kan bidra till att minska olika typer av magbesvär.

 • Gaser i magen
 • Uppblåst mage
 • Hård mage
 • Lös mage
 • Orolig mage

Karen Eline Bjørke från Lye i Rogaland fick hjälp mot sina magbesvär

Karen Eline Bjørke har haft problem med magen sedan tonåren. Hon har provat en rad olika kostråd och huskurer och hittade till slut lösningen. Karen Elines besvär började redan i gymnasiet. Hon besvärades ofta av uppblåst mage och trög mage.

– Jag har provat massor av kostråd och huskurer i sökandet efter en lösning på mina magbesvär. Det var först när jag började med detta som magen började fungera normalt igen.

«Jag har provat massor av huskurer för min besvärliga mage»

Nu har Karen Eline använt Lectinect Mage sedan 2008 och är glad över att ha hittat något som fungerar för henne.

Snabb hjälp

Det kan variera hur snabbt man upplever förändring. Vissa upplever förändring inom några dagar, andra behöver lite längre tid. Det är viktigt att komma ihåg att besvären kan ha olika orsaker och att det därmed kan variera hur snabbt man upplever förändring.

– Jag upplevde en snabb minskning av mina besvär. Nu tar jag en tablett varje morgon, och det är stor skillnad mellan före och efter. Jag brukar säga att det är “före och efter” jag började med detta. Jag är så lättad över att jag fått hjälp med mina magproblem som jag dragits med i 30 år har, säger Karen Eline.

Karen Eline rekommenderar detta till alla som orkar att lyssna. Hon säger också att det är viktigt för henne att det även innehåller fläder för immunförsvaret.

«Jag har provat massor av huskurer för mina magbesvär»

Varför använda detta kosttillskott?

Harriet Volden Pedersen började med detta redan 2013, och är en av många nöjda kunder. Hon fick förhandstesta den nya och förbättrade versionen. Här är hennes erfarenhet:

– Jag är själaglad för den hjälp det har gett mig i många år. I juni 2020 erbjöds jag möjligheten att testa den nya versionen, med kalcium, i tillägg till fläder.

«Fungerar ännu bättre för min mage»

– Efter 2 månaders användning upplevde jag att de nya tabletterna fungerade ännu bättre för min mage. Jag märkte en positiv förändring redan efter ett par dagars användning. Jag är därför mycket nöjd med den nya versionen. Detta är en produkt jag verkligen rekommenderar, men ha tålamod och ge det en chans att fungera över tid.

Camilla trotsade sin skepsis och fick hjälp med magbesvären

Camilla besvärades av gaser i magen och det började påverka hennes nattsömn. Hon är skeptisk till hälsokost, men provade ändå. Det visade sig vara lösningen på hennes magproblem.

– Jag hade problem med uppblåst mage och magbesvär i många år, säger Camilla Øverby från Arneberg. Hon gick i perioder med för allt för mycket luft i magen och tyckte att det var frustrerande för en relativt smal kvinna att se ut som om hon var gravid i 4-5:e månaden.

«Fungerar ännu bättre för min mage»

– Allt ställdes på sin spets när jag skulle på semester och inte ville visa mig i bikini. Det påverkade min självkänsla att gå runt med så stor mage, säger hon.

Det var efter att ha berättat för sin svärmor om sina problem som hon blev rekommenderad att prova detta kosttillskott. Camilla letade desperat efter en lösning på sina magbesvär och gav produkten en chans.

«Till min lättnad upplevde jag snabb förändring»

– Jag kunde knappt tro att det var sant. Men jag upplevde skillnad redan efter 2 dagar och som tur vad hade också ”gravidmagen” nästan försvunnit. Jag ska ärligt erkänna att jag var skeptisk, men det kunde inte skada att prova när någon i familjen rekommenderade det, säger Camilla.

Camilla är i utgångspunkt kritisk till hälsokost, men detta har bidragit till att hon fått en mycket bättre vardag. Därför vill hon dela med sig av sin erfarenhet och rekommenderar det till andra som har problem med magen.

Många upplever magbesvär, och besvären blir inte bättre med åldern

Över en miljon norrmän upplever dagliga magbesvär och magbesvär ses som en av de mest utbredda åkommorna bland den äldre delen av befolkningen. Norska forskare tror nu att de kan ha hittat en lösning.

Professor emeritus Ian F. Pryme ligger bakom utvecklingen av den viktigaste ingrediensen för immunsystemet som används i kosttillskottet, som nu varit en bästsäljare sedan 2007.

Olika ingredienser arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål

Matsmältningsenzymer hjälper kroppen att ta upp näring. Om kroppen inte har tillräckligt med sådana enzymer kan detta leda till magproblem som gaser i magen, lös mage och hård mage. Produkten innehåller bland annat kalcium, som bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt.

Vi vill också berätta om…

 • Vad du bör äta VARJE DAG för en sund mage…
 • Hur man kan få hjälp att minska magbesvär…
 • Hur Elin Monsen fick hjälp med sina besvär…
 • Hur du kan få tag i kosttillskottet…
 • Hur det produceras i växter, bär och frukt…
 • … och varför tusentals norrmän äter det varje dag
 • Ett av de enklaste sätten att få hjälp med magbesvär…

Nu kan du få hjälp med besvären

Så fick Oddvar Øyangen hjälp mot uppblåst mage

Efter 2 månaders användning hörde Oddvar Øyangen från Oslo av sig för att tacka för hjälpen och berätta sin historia.

– Jag besvärades av uppblåst mage och var ofta tvungen att gå på toaletten, utan särskilda resultat. Detta skapade ett allmänt obehag i mitt liv, berättar Oddvar.

«Det kostar så lite att prova»

Vidare berättar han: – Jag undersöktes för att se om det förelåg någon sjukdom, men inget konkret hittades. Då gjorde jag valet att prova något som jag hade sett reklam för. Jag var skeptisk, men det kostade så lite att prova.

– Jag tog en tablett före sänggåendet och efter en kort tid började magen fungera normalt med regelbundna toalettbesök varje morgon. Detta gav mig en klart bättre vardag. Nu har jag använt det sedan dess och tänker inte sluta!

«Dagen blev helt annorlunda efter att jag började med detta»

Så fick Elin hjälp mot lös mage efter många års besvär

– Magproblemen blev till slut så stora att jag inte kunde ha några avtalade möten tidigt på dagen, säger Elin Monsen. Efter år av en krånglade, lös mage hade hon gett upp hoppet om att bli helt bra.

– Jag hade stora problem med magen och var ofta tvungen att gå på toaletten, särskilt på förmiddagen. Därför var det svårt att ha några avtalade tider tidigt på dagen, berättar Elin.

Märkte snabbt skillnad

Efter många år av en alltmer krånglande mage hade Elin gett upp hoppet om att bli helt bra.

– Sedan stötte jag på en annons på internet för Lectinect Mage och tänkte att jag inte hade något att förlora genom att prova produkten. Men jag måste erkänna att tron på att det skulle fungera inte var särskilt stor, säger hon.

För Elin tog det bara tre dagar innan hon började märka skillnad.

«Det kostar så lite att prova»

– Detta har bidragit till att magen nu fungerar normalt. Jag har helt slutat tänka på de problem jag hade tidigare, och jag är inte längre rädd för att ha möten tidigt på dagen, säger en nöjd Elin.

Kalcium har nu tillsatts, vilket hjälper matsmältningsenzymer att fungera normalt. Produkten innehåller fortfarande lika mycket fläder som tidigare.

Daglig användning sedan 2008 har inte bara övertygat henne om att det faktiskt fungerar, utan att naturprodukten också har inneburit ett mycket bättre liv. I efterhand är Elin glad att hon stötte på annonsen och att hon bestämde sig för att prova produkten.

«Det är viktigt att prova det i ett par månader innan du ger upp»

– Jag rekommenderar den här produkten eftersom jag själv har fått så bra hjälp. Men jag tror att det är viktigt att folk tänker på att våra kroppar reagerar olika, och det kan ta lite längre tid innan det fungerar just för dig. Därför tycker jag att det är viktigt att prova i ett par månader innan man ger upp, avslutar hon.

Nu kan du få hjälp mot magproblemen

Nu har Lectinect Mage blivit ännu bättre: vi har tillsatt kalcium – vilket bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt.

Mot magproblem

Matsmältningsenzymer spelar en viktig roll i kroppens förmåga att ta upp näring. Om kroppen inte har tillräckligt med sådana enzymer kan det orsaka vanliga magproblem som gaser i magen, trög mage, hård mage och lös mage.

Professor emeritus Ian F. Pryme har arbetat i Norge sedan 1967 i olika befattningar inom forskning, undervisning och administration. Han har varit medförfattare till 45 artiklar om lektinernas roll för att stödja immunsystemet.

Lectinect Mage utvecklades i samarbete med Pryme när han var professor i biokemi och molekylärbiologi i Bergen. Från och med 2014 är han professor emeritus vid samma institution. Lektiners effekt på immunförsvaret har varit ett av Prymes viktigaste forskningsområden.

Så verkar lektiner

– Lektiner är proteiner som finns i de flesta växter, frukter och bär och spelar en viktig roll i växternas försvarsmekanism. När växter attackeras av insekter ökar koncentrationen av lektiner som en del av detta försvar, förklarar Ian F. Pryme.

Det är emellertid inte bara växter som kan dra nytta av lektinernas försvar. Även vi människor kan få hjälp av lektiner.

«Fläder kan stödja immunförsvaret»

– Ny forskning har visat att det finns ett samband mellan vissa växtlektiner och det mänskliga immunsystemet, dvs lektiner från fläder kan stödja vårt immunförsvar.

Individuellt hur snabbt man upplever förändring

Över 100 000 norrmän har redan använt Lectinect Mage för sina magproblem, och produkten har visat positiva effekter på flera av de vanligaste magbesvären. Återkopplingar från kunder visar att produkten bidrar till att ge bra hjälp vid vanliga magbesvär som:

 • Gaser i magen
 • Uppblåst mage
 • Hård mage
 • Lös mage
 • Orolig mage

Lectinect Mage innehåller kalcium som bidrar till normal funktion av matsmältningsenzymer. Det kan variera hur snabbt man upplever hjälp av Lectinect Mage. Även om vissa användare har upplevt betydande förändringar på så kort tid som tre dagar, kan det för andra ta två till tre månader innan förändring märks.

Bästsäljare sedan 2007

Lectinect Mage lanserades 2007 och blev snabbt en bästsäljare mot magproblem. Varje dag är det tusentals norrmän som tar en eller två tabletter Lectinect Mage. Efter att produkten uppdaterats med kalcium har vi fått flera tillbakakopplingar från nöjda kunder som säger att produkten har blivit ännu bättre – och att man upplever hjälp snabbare.

Nu kan du också få hjälp mot magbesvär.

Med Lectinect Mage kan du få både hjälp vid magbesvär och stöd för immunförsvaret. Nu kan du beställa ett abonnemang och få den första provförpackningen gratis*.

INBJUDAN

Prova Lectinect Mage GRATIS * i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova Lectinect Mage GRATIS* i 30 dagar!

Du kan också köpa Lectinect på dessa webbplatser:

Obs: Personerna som nämns på denna sida är riktiga kunder som själva använder produkterna och uttrycker sin egen åsikt om deras effekt i recensionerna. Resultaten kan variera från person till person. Denna webbplats är endast för information och ersätter inte på något sätt en personlig konsultation, undersökning eller diagnos av en legitimerad läkare. Innehållet på denna webbplats är inte för självdiagnostik. Denne produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom.