Kundberättelser

Succé i Norge

Lectinect Mage lanserades 2007, och är en bästsäljare i Norge. Många trogna kunder som var med vid lanseringen 2007 använder fortfarande produkten. Detta är en tillitsförklaring för oss på Lectinect.

Nedan finner du utlåtanden av Lectinect Mage från några norska användare. Bakom samtliga citat finns det skriftliga avtal och personerna har gett sitt samtycke till både sitt uttalande, samt att vi kan använda det offentligt.


150x170_camillaCamilla Øverby, Arneberg

Min svärmor rekommenderade mig till att prova Lectinect Mage. Jag är vanligtvis skeptisk till kosttillskott, men nu använder jag denna produkt och rekommenderar Lectinect Mage till andra.


karen-marie-brukererfaringKaren Marie Bjørke, Lye

Jag har använt Lectinect Mage sedan 2008 och tar en tablett varje morgon. Jag brukar säga att det är ”före och efter” Lectinect Mage för mig och jag rekommenderar Lectinect Mage till alla som orkar höra på.


151x160-2Cristina L. Gran, Oslo

En bekant rekommenderade mig att prova Lectinect Mage. Nu har det blivit en viktig rutin för mig att ta en tablett till frukost varendaste dag. Jag rekommenderar alla att prova Lectinect Mage!


Elin

Elin Monsen, Røkland

Jag såg en annons om Lectinect Mage och tänkte att jag inte hade något att förlora på att prova. Men jag måste medge att tron inte var så stor. Jag är otroligt glad för att Lectinect Mage finns och har rekommenderat produkten till många!


Unni Andersson Røe, Kristiansund

Nu har jag använt Lectinect Mage sedan 2008. I nio år, och jag tar en tablett varje dag. Jag vill gärna att andra ska få prova dessa tabletter.


Jon Herwig Carlsen, Asker

Jon Herwig Carlsen är känd som sportkommentator på norsk TV (NRK). Han är nu pensionär och berättar: – Jag har använt denna produkt sedan sommaren 2011. Jag tar en Lectinect Mage varje morgon efter frukost.


Harriet Volden Pedersen, Svelvik:

2013 började jag med Lectinect Mage. Nu tar jag en tablett varje morgon före frukost. Jag är själaglad för att jag upptäckte Lectinect Mage.


grete151x164Grethe Hagen, Hamar

Jag har provat en massa olika, men nu använder jag Lectinect Mage varje morgon.


May_Wenche_151x156

May Wenche Østli, Fredrikstad

Det är värt pengarna, jag är jättenöjd!


Eli_151x191

Eli Synnøve Askersud, Hvittingfoss

2007 såg jag en annons om Lectinect Mage och tänkte att det var värt att prova. Det tog väl 2 månader innan jag bestämde mig för att fortsätta med det. Lyckligtvis gav jag inte upp. Jag har också berättat för andra om Lectinect Mage.


Tor

Tor Lundgrenn, bosatt i Spania

I början av 2012 bestämde jag mig för att prova produkten. Slutsats: Lectinect Mage kan rekommenderas!


Sissel Lie-Karlsen, Skollenborg

Det är de bästa piller som jag har provat någon gång!


Bilde-(2)

Marit Røang, Bagn

En väninna rekommenderade mig att prova Lectinect Mage. Nu har jag använt det sedan mars 2011 och hoppas att också andra kan få prova det.


Kari Borgersen, Drammen

Äntligen kan jag äta normal mat igen. Lectinect Mage gjorde susen för mig!


bJØRG_2_151X165

Bjørg Hagen, Hønefoss

Är jättenöjd!