Detta kan vara en revolutionerande upptäckt:

DETTA KOSTTILLSKOTT KAN HJÄLPA DIG BLI AV MED MAGBESVÄR

Upplever du magbesvär av och till? Du är inte ensam!!

Det finns många potentiella orsaker till magbesvär, och många kämpar med det. 2018 publicerade norska forskning.no en lång artikel om att magproblem inte nödvändigtvis är farligt, men att det är mycket obehagligt. Nu är ämnet återigen mycket relevant, och man räknar med att omkring en miljon norrmän lider av magproblem av och till. 

Kortvariga magbesvär kan ha flera olika orsaker, och går ofta snabbt över. Trög mage, orolig mage, lös mage eller uppblåst mage är bland de vanligaste problemen många kämpar med varje dag. Vissa upplever det ibland, medan andra sliter med magbesvär dagligen. Norska forskare tror nu att de har hittat en lösning.

Kari Tjønn Skogen agerade efter lång tid med besvär

Hela 1 av 5 norrmän kämpar med magbesvär varje dag. Verkligheten är att antalet inte sjunker utan stadigt växer, och upp till miljon norrmän lider av magproblem. Magproblem kan skapa många utmanande situationer, såsom dålig sömn, uppblåsthet, orolig mage m.m. Kari var trött på detta och vidtog åtgärder.

– I juni 2020 fick jag frågan om jag ville testa en ny version av produkten som förutom fläderbär även innehåller kalcium. Jag tyckte det var värt ett försök och gick med i testet.

«De nya tabletterna hjälper min mage ännu snabbare»

– Jag har nu provat de nya tabletterna i 2 månader och till min förvåning tycker jag att de är ännu bättre för min mage än de «bra, gamla tabletterna». Dessutom tycker jag att de hjälper mig ännu snabbare än tidigare. Tack så mycket för ett superbra hjälpmedel för min mage. Nu kan jag äta och dricka vad jag vill.

Den version som Kari testade har nu blivit den officiella versionen. Kosttillskottet är uppgraderat genom att man tillsatt kalcium, vilket bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt. Produkten ger dig fortfarande samma mängd fläder och lektiner som tidigare.

Vad innehåller detta kosttillskott?

Produkten innehåller fläder med god biotillgänglighet och kalcium. Kalcium kan hjälpa matsmältningsenzymer att fungera normalt.

Matsmältningsenzymer spelar en viktig roll för kroppens förmåga att ta upp näringsämnen. Om kroppen inte har tillräckligt med dessa enzymer kan det orsaka vanliga matsmältningsproblem, såsom:

  • Luft i magen
  • Uppblåst mage
  • Hård mage
  • Lös mage
  • Orolig mage


Kalcium bidrar till den normala funktionen av matsmältningsenzymer. Sedan 2007 har fläder varit huvudkomponenten i Lectinect Mage. Fläder kan stödja immunförsvaret. Innehåller också vitamin A som bidrar till att upprätthålla normala slemhinnor.

Karen Eline Bjørke från Lye i Rogaland blev äntligen av med all luft i magen

Karen Eline Bjørke från Lye i Rogaland har haft problem med magen sedan ungdomen. Hon provade alla typer av kostråd och huskurer, och hittade till slut lösningen. Karen Elines problem började redan i gymnasiet. Hon kämpade med uppblåst mage och hade tidvis också en ganska trög mage.

– Jag har provat de flesta kostråd och huskurer i jakten på en lösning på magbesvären. Men det var först när jag började med detta som min mage började fungera normalt igen.

«Jag har provat de flesta kärringråd och huskurer för att bli av med magbesvären»

Nu har Karen Eline använt detta sedan 2008 och är strålande nöjd över att vara av med besvären.

Snabb lindring av besvären

Det kan variera hur snabbt man märker effekt. Några märker förbättring inom några dagar, andra behöver lite längre tid. Det är viktigt att komma ihåg att besvären kan ha olika orsaker och därmed ha en individuell verkningstid.

– Jag märkte en snabb förbättring av mina besvär. Nu tar jag en tablett varje morgon, och det är stor skillnad mellan före och efter. Jag brukar prata om tiden “före och efter” jag började med detta kosttillskott. Jag är så glad att det är slut på 30 år av magbesvär, säger Karen Eline.

Karen Eline rekommenderar detta till alla som orkar att lyssna. Hon säger också att det är viktigt för henne att det även innehåller fläder för immunförsvaret

«Jag har provat de flesta huskurer och kärringråd för att bli av med magbesvären»

Varför använda detta kosttillskott?

Harriet Volden Pedersen började med detta redan 2013, och är en av många nöjda kunder. Hon fick förhandstesta den nya och förbättrade versionen. Här är hennes erfarenhet:

– Jag är väldigt glad för den hjälp det gett mig under många år. I juni 2020 erbjöds jag att testa den nya versionen, med kalcium utöver fläder.

«Fungerar ännu bättre för min mage»

– Efter 2 månaders användning tyckte jag att de nya tabletterna fungerade ännu bättre för min mage. Jag märkte en positiv effekt redan efter ett par dagars användning. Jag är därför mycket nöjd med den nya versionen. Detta är en produkt jag verkligen rekommenderar, men ha tålamod och ge den en chans att fungera över tid.

Camilla Øverby har äntligen hittat lösningen på sina magbesvär.

«Jag rekommenderar denna produkt till andra som har problem med magen»

Camilla trotsade sin skepsis och blev av med magbesvären

Camilla kämpade med uppblåst mage och det började påverka hennes nattsömn. Hon är skeptisk till kosttillskott, men valde att prova ändå. Det visade sig vara lösningen på hennes magproblem.

– Jag hade problem med gasbildning och magbesvär i många år, säger Camilla Øverby från Arneberg. Hon hade periodvis alldeles för mycket luft i magen och tyckte att det var frustrerande för en relativt smal kvinna att se ut som om hon var gravid i 4-5:e månaden.

«Fungerar ännu bättre för min mage»

– Allt ställdes på sin spets när jag skulle på semester till sydligare breddgrader och inte ville visa upp mig i bikini. Det tog på min självkänsla att gå runt med så stor mage, berättar hon.

Det var efter att ha berättat för sin svärmor om sina problem som hon blev rekommenderad detta kosttillskott. Camilla som desperat letade efter en lösning på sina magbesvär gav produkten en chans.

«Till min lättnad märkte jag snabb förbättring»

– Jag kunde knappt tro att det var sant. Men jag märkte en förbättring redan efter 2 dagar. Lyckligtvis försvann också “gravidmagen”. Jag ska ärligt erkänna att jag var skeptisk, men tänkte att det inte kunde skada att prova när någon i familjen rekommenderade det, säger Camilla.

Camilla är i utgångspunkt kritisk till kosttillskott, men detta har hjälpt henne till en mycket bättre vardag. Därför vill hon dela med sig av sin erfarenhet och rekommenderar det till andra som har problem med magen.

Många upplever dagliga magbesvär, och det ses som en av de mest utbredda åkommorna bland den äldre delen av befolkningen. Nu kan lösningen vara här.

Olika ingredienser som samverkar mot ett gemensamt mål

Matsmältningsenzymer hjälper kroppen att ta upp näring. Om kroppen inte har tillräckligt av dessa enzymer kan det leda till magproblem som uppblåst mage, lös mage och hård mage. Produkten innehåller bland annat kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion.

Så blev Oddvar Øyangen av med uppblåst mage

Efter 2 månaders användning tog Oddvar Øyangen från Oslo kontakt för att tacka för hjälpen och berätta sin historia.

– Jag kämpade med en obekväm mage som var uppblåst och fick ofta gå på toaletten, utan särskilda resultat. Detta skapade ett allmänt obehag i vardagen, förklarar Oddvar

«Det kostar så lite att prova»

Vidare berättar han: – Jag genomgick undersökningar för att se om det förelåg någon sjukdom, men inget konkret hittades. Då bestämde jag mig för att prova något som jag hade sett reklam för. Jag var skeptisk, men som tur var kostade det inte mycket att prova.

– Jag tog en tablett innan läggdags och redan efter en kort tid hade jag regelbunden tömning av magen varje morgon. Detta gjorde min vardag mycket bättre. Nu har jag använt Lectinect Mage i 2 månader och kommer inte att sluta.

«Dagen blev en hel annan efter att jag började med detta»

Så fick Elin hjälp mot lös mage efter många år med besvär

– Magbesvären blev så småningom så stora att jag inte kunde ha några avtalade tider tidigt på dagen, säger Elin Monsen. Efter många år med en orolig, lös mage hade hon gett upp att bli helt bra.

– Jag hade stora problem med magen och fick ofta gå på toaletten, särskilt under förmiddagarna. Därför var det svårt att ha några avtalade tider tidigt på dagen, säger Elin.

Märkte snabbt skillnad

Efter många år med allt mer orolig mage hade Elin gett upp hoppet att bli helt bra.

– Då stötte jag på en annons på internet för Lectinect Mage, och tänkte att jag inte hade något att förlora på att prova produkten. Men jag måste erkänna att jag inte hade så stor tilltro på att det skulle fungera, säger hon.

För Elin tog det bara tre dagar innan hon började märka stor skillnad.

«Det kostar så lite att prova»

– Detta har gjort att magen fungerar helt normalt. Jag har helt slutat tänka på de problem jag hade tidigare, och jag är inte längre rädd för att ha avtalade möten tidigt på dagen, säger en nöjd Elin.

Kalcium har nu tillsatts, vilket bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. Produkten innehåller fortfarande samma mängd fläder som tidigare.

Daglig användning sedan 2008 har inte bara övertygat henne om att det faktiskt fungerar, utan naturprodukten har också inneburit en förbättrad livskvalitet. Så här i efterhand är Elin glad att hon kom över annonsen och bestämde sig för att prova produkten.

«Det är viktigt att prova det i ett par månader»

– Jag rekommenderar den här produkten eftersom den har hjälpt mig så mycket. Men jag tror det är viktigt att komma ihåg att våra kroppar reagerar olika, och det kan ta lite längre tid innan det verkar för just dig. Därför tycker jag att det är viktigt att testa det ett par månader innan man ger upp, avslutar hon.

Nu kan du få hjälp mot magproblemen

Nu har Lectinect Mage blivit ännu bättre: vi har tillsatt kalcium – vilket bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt.

Mot magproblem

Matsmältningsenzymer spelar en viktig roll i kroppens förmåga att ta upp näring. Om kroppen inte har tillräckligt med sådana enzymer kan det orsaka vanliga magproblem som gaser i magen, trög mage, hård mage och lös mage.

Professor emeritus Ian F. Pryme har arbetat i Norge sedan 1967 i olika befattningar inom forskning, undervisning och administration. Han har varit medförfattare till 45 artiklar om lektinernas roll för att stödja immunsystemet.

Lectinect Mage utvecklades i samarbete med Pryme när han var professor i biokemi och molekylärbiologi i Bergen. Från och med 2014 är han professor emeritus vid samma institution. Lektiners effekt på immunförsvaret har varit ett av Prymes viktigaste forskningsområden.

Så verkar lektiner

– Lektiner är proteiner som finns i de flesta växter, frukter och bär och spelar en viktig roll i växternas försvarsmekanism. När växter attackeras av insekter ökar koncentrationen av lektiner som en del av detta försvar, förklarar Ian F. Pryme.

Det är emellertid inte bara växter som kan dra nytta av lektinernas försvar. Även vi människor kan få hjälp av lektiner.

«Fläder kan stödja immunförsvaret»

– Ny forskning har visat att det finns ett samband mellan vissa växtlektiner och det mänskliga immunsystemet, dvs lektiner från fläder kan stödja vårt immunförsvar.

Individuell verkningstid

Över 100 000 norrmän har redan använt Lectinect Mage för sina magproblem och produkten har visat en gynnsam effekt på flera av de vanliga magproblemen. Feedback från kunder visar att produkten fungerar bra vid vanliga magbesvär som t.ex:

  • Luft i magen
  • Uppblåst mage
  • Hård mage
  • Lös mage
  • Orolig mage

Lectinect Mage innehåller kalcium som bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion. Det kan variera hur snabbt man märker effekt av Lectinect Mage. Även om vissa användare har märkt betydande förbättringar på så lite som tre dagar, kan det för andra ta två till tre månader innan förbättringen märks.

Bästsäljare sedan 2007

Lectinect Mage lanserades 2007 och blev snabbt en storsäljare mot magproblem. Varje dag tar tusentals norrmän en tablett eller två av Lectinect Mage. Efter att produkten uppdaterats med kalcium har vi fått flera återkopplingar från nöjda kunder som säger att produkten har blivit ännu bättre – och verkar snabbare.

Nu kan du också få hjälp mot magbesvär.

Med Lectinect Mage kan du få både hjälp med magproblem och stöd för immunförsvaret. Nu kan du beställa ett abonnemang och få det första provpaketet gratis*.

INBJUDAN

Prova Lectinect Mage GRATIS * i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova Lectinect Mage GRATIS* i 30 dagar!