Kari Tjønn Skogen agerade efter lång tid med obehag i magen!

Obehag i magen kan skapa många utmanande situationer. Kari var trött på detta och vidtog åtgärder.

– I juni 2020 fick jag frågan om jag ville testa en ny version av produkten som innehåller kalcium utöver fläderbär. Jag tyckte det var värt ett försök och gick med i testet.

“De nya tabletterna är ännu bättre”

– Jag har nu provat de nya tabletterna i 2 månader och till min förvåning tycker jag att de är ännu bättre för min mage än de bra, “gamla” tabletterna”. Dessutom tycker jag att de hjälper mig ännu snabbare än tidigare. Tack så mycket för ett superbra hjälpmedel för min mage. Nu kan jag äta och dricka vad jag vill.

Den version som Kari testade har nu blivit den officiella versionen. Kosttillskottet är uppgraderat genom att vi tillsatt kalcium i det, vilket bidrar till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt. Produkten ger dig fortfarande samma mängd fläder som tidigare.

Gör som Kari och få en god magkänsla du också. Ta del av erbjudandet och prova GRATIS* idag!

INBJUDAN

Prova Lectinect Mage GRATIS * i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova Lectinect Mage GRATIS* i 30 dagar!

Du kan också köpa Lectinect Mage på dessa webbplatser: